Rīgas mēru pēc maratona nogādā reanimācijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas domes priekšsēdētājs Nils Ušakovs (SC) šodien piedalījās Rīgas maratonā, skrienot pusmaratona distanci, tomēr mēram nav izdevies finišēt, jo radušās veselības problēmas.

Kā aģentūrai LETA apstiprināja mēra preses sekretāre Anna Kononova, Ušakovs no pusmaratona izstājies, jo skrējiena laikā juties slikti. Mediķi mēram snieguši nepieciešamo medicīnisko palīdzību un viņa veselība nav apdraudēta, bet sīkāki komentāri pagaidām netiek sniegti.

Savukārt portāls «Nra.lv», atsaucoties uz mediķu teikto, raksta, ka Ušakovs pēc maratona skrējiena nogādāts Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas reanimācijā.

Pusmaratona starts šorīt notika plkst.8.30, līdz ar to tika plānots, ka Ušakovs šo distanci pieveiks laika posmā no plkst.10.30 līdz 11. Pēc finiša Rīgas mērs bija plānojis tikties ar Rīgas pašvaldības policijas komandu, kas arī šodien piedalās maratonā, tomēr tikšanos nācās atcelt.

Rīgas Pašvaldības policijas darbinieku vidū «Nordea» Rīgas maratons šogad guvis nebijušu atsaucību un Pašvaldības policijas komandā šogad startē 129 dalībnieki, tādējādi policijas komanda ierindojot maratona lielāko komandu septītajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu