Sinoptiķu prognozes šai nedēļai neiepriecina; laiks varētu mainīties nedēļas otrā pusē (17)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: master.blitzy, CC BY-NC-ND 2.0

Šonedēļ Latvijā bieži snigs un līs, pūtīs brāzmains vējš, gaisa temperatūra būtiski paaugstināsies, liecina «Global Forecast System» prognoze.

Jau ziņots, ka pirmdien Latvijas lielākajā daļā, tostarp Rīgā, pamatīgi snigs. Naktī uz otrdienu mākoņu kļūs mazāk, vietām nedaudz snigs, pūtīs lēns vējš, gaisa temperatūra dažviet Vidzemē un Latgalē, izklīstot mākoņiem, pazemināsies līdz -8..-12 grādiem, bet Kurzemes rietumos gaisa temperatūra svārstīsies ap nulli.

Otrdienas vakarā un naktī uz trešdienu Latviju no dienvidrietumiem šķērsos nākamā plašā nokrišņu zona – līs un snigs. Gaisa temperatūra naktī uz trešdienu un ceturtdienu vairs nenoslīdēs zemāk par +3..-3 grādiem.

Ceturtdien ar brāzmainu dienvidrietumu vēju sāks ieplūst siltāks gaiss, palaikam līs, un nedēļas nogalē gaisa temperatūra brīžiem var pakāpties virs +10 grādiem.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu