Sīpolu ievārījums (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: http://www.flickr.com/photos/jeffreyww/

Nepieciešams:

4 lieli sarkanie sīpoli
2 ēdamkarotes olīveļļas
2 ēdamkarotes brūnā cukura
2 ēdamkarotes balzāmetiķa
šķipsniņa sāls

Pagatavošana:

Sakarsētā eļļā apcep plānās šķēlītēs sagrieztus sīpolus. Kad sīpoli caurspīdīgi, pieliek pārējās sastāvdaļas. Uz mazas uguns vāra 20 minūtes. Pasniedz ar sieru, gaļu, svaigu vai grauzdētu maizi. Aizvākotā burciņā sīpolu ievārījumu var uzglabāt ziemai.

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu