Skolnieces un skolotāja mīlas stāsts: viesnīcas darbinieki stāsta par novēroto (122)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Pēc skandalozo britu mīlnieku - 15 gadus vecās Meganas Stamersas un viņas 30 gadu vecā skolotāja Džeremija Foresta atrašanas, nācis gaismā tas, ka mīlnieki jau vienreiz franču likumsargiem «izslīdējuši caur pirkstiem», vēstī britu mediji.

Atklātībā nākusi arī informācija par to, kā un kur abi pavadījuši laiku Francijā.

Tiek ziņots, ka pirmās naktis viņi pavadīja divu zvaigžņu viesnīcā, taču pārējās sešas naktis pārlaida vēl lētākā un pieticīgākā iestādē.

Viesnīcas darbinieki pastāstījuši, ka pārīša mantas visu laiku bija sapakotas - «tā it kā viņi jebkurā brīdī būtu gatavi bēgt».

Lielbritānijas piederīgais, kurš dzīvo Francijā, jau otrdien uz ielas pamanīja Meganu, kuru rādīja televīzijā, un par to informēja vietējos likumsargus.

«Es redzēju jaunu meiteni uz ielas, un atpazinu Meganu, jo viņa izskatījās ļoti apjukusi,» sacīja vīrietis.

Viņš pie kādas viesnīcas redzējis arī Forestu. «Viņš stāvēja ieejas un viņa viņu cieši apskāva,» stāstīja vīrietis.

Viņš stāstīja, ka abi nozuda viesnīcā un izskatījās priecīgi. Vīrietis ziņojis likumsargiem, kuri norādītajā viesnīcā ieradās vien pēc divām dienām.

«Es biju pārsteigts, ka bija nepieciešamas divas dienas, lai tiktu līdz viesnīcai un pārbaudītu manis sniegto informāciju,» teicis vīrietis, piebilstot, ka abi būtu varējuši tikt līdz Spānijai un Itālijai, un tad neviens vairs nezinātu, kad izdotos viņus atrast.

Tikmēr viesnīcas īpašnieks stāstījis, ka Forests ieradās viens un reģistrējās ar vārdu Dīns. «Viņš nerunāja daudz. Teica, ka meklē istabu centrā, tad samaksāja avansu līdz ceturtdien un es iedevu viņam atslēgu,» stāstīja īpašnieks.

Viesnīcas apkopēja Marija Vega sacīja: «Visas mantas visu laiku bija sapakotas divās somās, izskatījās, ka viņi gatavojas ātri aizmukt».

Tiek ziņots, ka Forests otrdien stāsies tiesas priekšā Francijā, bet tikmēr Megana jau pirms vairākām dienām atgriezusies Lielbritānijā.

Komentāri (122)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu