Slokas stadiona tribīņu celtniecību sola pabeigt oktobra sākumā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Jūrmalā, Slokā, Skolas ielā 5, pēc Jūrmalas pilsētas domes pasūtījuma tiek veikti būvniecības darbi, lai iekārtotu Slokas stadionu, kas nākotnē varētu uzņemt Eiropas mēroga sacensības. Tribīņu celtniecība, ko plānots pabeigt oktobra sākumā, ir pēdējais posms Slokas stadiona izveidē.

«Tribīnes ir viens no galvenajiem Slokas sporta kompleksu veidojošiem elementiem,» stāsta Jūrmalas pilsētas domes priekšsēdētājs Raimonds Munkevics. «Stadions un tribīnes kopā ar mākslīgā seguma treniņlaukumu ir Slokas sporta kompleksa pirmā kārta. Nākamajās kārtās paredzēts būvēt multifunkcionālu sporta halli un ledus halli. Tas viss kopumā veidos pasaules standartiem atbilstošu sporta centru.»

Zem tribīņu nojumes būs 2500 vietas skatītājiem, no kurām 50 vietas domātas cilvēkiem ar kustību traucējumiem un viņu pavadoņiem. Paredzētas slēgtas ložas mediju pārstāvjiem un komentētājiem. Viņiem būs pieejams datortīkls ar interneta pieslēgumu, TV tīkls, telekomunikācijas - viss nepieciešamais veiksmīgai darba organizācijai un sacensību translācijai.

Pirmajā stāvā zem tribīnēm tiek ierīkotas labiekārtotas ģērbtuves sportistiem un tiesnešiem, dušas telpas, tualetes, biļešu kases, kafejnīca, palīgtelpas inventāra novietošanai, tehniskās telpas. Cokolstāvā izbūvē autostāvvietas 95 automašīnām.

Apkārt futbola laukumam ierīkots sintētiskā seguma skrejceļš ar sešiem celiņiem un uzklāts sintētiskais segums vieglatlētikas sektoriem – šķēpa mešanai, lodes grūšanai, vesera mešanai, augstlēkšanai, tāllēkšanai, trīssoļu lēkšanai un ūdens bedre šķēršļu skrējienam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu