Soļanka ar klimpām (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: www.povarenok.ru

Nepieciešams:

500 g liellopu gaļas
1 sīpols
eļļa
tomātu biezenis
200 g kūpinātas gaļas
sālīti gurķi
sāls
pipari
lauru lapa
skābs krējums
zaļumi
olīvas

Klimpas:

2 olas
ūdens
milti

Pagatavošana:

Liellopu gaļu vāra, noputo, gatavu izņem no buljona, sagriež gabaliņos. Buljonā liek gabaliņos sagrieztu liellopu gaļu un žāvēto gaļu. Pieliek sāli, piparus, lauru lapu, eļļā apceptu sīpolu, tomātu pastu, vāra.

No olām, ūdens un miltiem veido klimpu mīklu. Varat veidot mīklu, kas ir skāba krējuma biezumā vai cietāku. Ar karoti klimpas liek buljonā. Vāra, kamēr klimpas uzpeld, pieliek sagrieztus gurķus. Pasniedz ar skābu krējumu, zaļumiem un olīvām.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Nepalaid garām
Uz augšu