Nepieciešams:
Spinātu biezpiena rausis
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
500 g kārtainās mīklas
500 g mājas siera
sīpols
ēdamkarote sviesta
ola
200 g spinātu
200 g rīvēta siera
sāls
pipari
Pagatavošana:
A mīklu izklāj cepampannu, mīklu cep 10 minūtes 200 grādos. No mājas siera, sviestā apcepta sīpola, sagrieztiem spinātiem ( jaizmantojiet saldētos, noteciniet lieko šķidrumu), olas pagatavo masu, tai pieliek pusi no siera, pieliek sāli un piparus pēc garšas. Masu liek uz apceptās mīklas, pārkaisa ar pāri palikušo sieru, cep cepeškrāsnī 15 minūtes.