Stepītis: Rīgas «Dinamo» pretinieki būs labi sparingpartneri

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Jau rīt Rīgā sāksies «Latvijas Dzelzceļa» (LDz) kausa izcīņa, kurā piedalīsies arī Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas «Dinamo».

Turnīrā, kas no 27. līdz 29. augustam risināsies «Arēnā «Rīga»», bez Rīgas «Dinamo» spēlēs arī  Mitišču «Atlant», Jaroslavļas «Lokomotiv», kā arī Somijas komanda Tamperes «Ilves».

Rīgas «Dinamo» preses sekretārs Jānis Stepītis sarunā ar portālu «Apollo» uzsvēra, ka «rīdziniekiem» turnīrā gaidāmas sīvas cīņas ar spēcīgiem pretiniekiem.

Uz jautājumu, kādēļ tieši šīs komandas ir uzaicinātas uz pirmo «Latvijas Dzelzceļa»  kausa izcīņu, Stepītis sacīja: «Pagājušajā gadā bijām Tamperē, tā kā «Ilves» komandas dalību šajā turnīrā var uzskatīt par atbildes vizīti. Savukārt abas Krievijas komandas izrādīja interesi par Rīgas turnīru. Mājiniekiem šajā turnīrā būs labi sparingpartneri,» norādīja Stepītis.

Komandas preses sekretārs arī paziņoja, ka komandai turnīrā nav izvirzīts speciāls uzdevums, taču spēlētāji noteikti vēlēsies labi nospēlēt: «Nav konkrēta uzstādījuma, bet, protams, ka katrs klubs savās mājās vēlas uzvarēt. Tajā pašā laikā jāsaprot, ka šis ir pārbaudes spēļu turnīrs un galvenās spēles vēl tikai priekšā,» piebilda Stepītis.

Rīgas «Dinamo» pirmo spēli aizvadīs ceturtdien, kad pulksten 20.00 tiksies ar Tamperes «Ilves» komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu