Surogātmāte laidusi pasaulē Pugačovas un Galkina dvīņus (86)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Krievijas estrādes primadonna Alla Pugačova un viņas vīrs Maksims Galkins kļuvuši par dvīņu vecākiem, kas pasaulē nākuši ar surogātmātes palīdzību, vēsta Krievijas mediji.

Kā aģentūrai «RIA Novosti» pavēstīja dziedātājas menedžere Jeļena Čuprakova, pārim 18.septembrī piedzimuši dvīņi - meitene un puisēns. Meitenītei dots vārds Elizabete, bet zēnam Harijs.

Dzimušos bērnus dēvē par «karaliskajiem dvīņiem». Bērnu vārdi izvēlēti kā britu karaļnama ģimenē - Harijs un Elizabete, ziņo Krievijas mediji.

Abus mazuļus Hariju un Elizabeti zvaigžņu pārim dzemdēja surogātmāte. Redzēt un iepazīties ar bērniem ir izdevies tikai tuvākajiem cilvēkiem, tai skaitā Filipam Kirkorovam un Kristīnai Orbakaitei.

<strong>Video: Žirinovskis un Pugačova - kas ķīvējas, tas mīlējas</strong>

«Paldies par apsveikumiem! Tas ir ļoti patīkami! Jā, mēs esam kļuvuši par vecākiem! Mums ir dvīņi!» savā tvitera kontā rakstīja 37 gadus vecais Galkins. 64 gadus vecā Pugačova ar komiķi Galkinu satiekas jau vairāk nekā 12 gadus. Pāris salaulājās 2011.gada ziemā.

Pugačovai no iepriekšējām attiecībām ir 1971.gadā pasaulē nākusī meita, dziedātāja Kristīna Orbakaite, vēsta LETA.

Komentāri (86)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu