Tā cilvēkiem iesaka ārstēties Krievijā (74)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrāna attēls

Lai iegādātos medikamentus, Krievijā piedāvā tos pirkt nevis aptiekā, bet dīvainā veidā iegūt internetā.

Medikamenta iegūšanai pietiek ar datoru, indernetpieslēgumu un disku, kurā ierakstīt no medikamenta izstaroto informāciju.

Tātad, lai iegūtu nepieciešamo medikamentu, kāds saits piedāvā diskā ierakstīt medikamenta izstaroto informāciju. Disku ar ierakstu novietot uz līdzenas virsmas, virs tā novietot glāzi ar ūdeni, pēc 30 minūtēm medikamenta starojums jau būs nonācis ūdenī, un to jāizdzer diennakts laikā, ūdeni glāzē drīkst papildināt. Disks medikamenta starojumu saglabā pusotru mēnesi.

Vienkāršs ārstēšanās veids.

Komentētāji gan nav pārliecināti par preperātu iedarbību šādā formā. Daži nevar saprast kā iedarbosies ogle vai arī iesaka vārīt no šī ūdens zupu, iesaka labākai iedarbībai ūdeni uzdzert kafijai vai disku pielikt pie ķermeņa. Tāpat disku iesaka iemest vannā, lai sagatavotu lielāku medikamentu daudzumu. Daži žēlojas, ka diskos nav iespējams ielādēt smadzenes. Kāds cits komentētājs iesaka kādu telefona numuru, uz kuru jāsūta infirmācija «es esmu idiots».

Komentāri (74)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu