Uz autoceļiem avārijās gājuši bojā un cietuši cilvēki

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš/LETA

Pagājušajā diennaktī uz Latvijas ceļiem atkal gājuši bojā un cietuši cilvēki, aģentūru LETA informēja Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja priekšniece Ieva Rekšņa.

Ap plkst.19.25 policija saņēma informāciju, ka autoceļa Talsi - Dundaga - Mazirbe 41.kilometrā automašīna «Audi» nobrauca no ceļa un ietriecās kokā.

No gūtajām traumām notikuma vietā nomira 1982.gadā dzimis automašīnas vadītājs. Savukārt slimnīcā ar dažādām traumām nogādāti divi automašīnas pasažieri 1969. un 1975.gadā dzimuši vīrieši.

Ap plkst.15 uz autoceļa Liepāja - Ziemupe 1991.gadā dzims vīrietis, vadot automašīnu «Audi», nobrauca no ceļa un apgāzās.

Ceļu satiksmes negadījumā cieta automašīnas pasažieri, četri jaunieši vadītāja vienaudži, kas ar dažādām traumām nogādāti slimnīcā. Pats vadītājs avārijā nav cietis.

Pagājušajā diennaktī Latvijā reģistrēti 53 ceļu satiksmes negadījumi no tiem 10 negadījumos cieta cilvēki, bet viens cilvēks gāja boja.

Rīgas reģionā reģistrēts 31 ceļu satiksmes negadījums. Trīs negadījumos cieta cilvēki.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu