Video: Eksperimentā ar dolāru jaunieši pēta, kā reaģē cilvēki (22)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums

Bieži saka, ka latvieši ir vēsi un neatsaucīgi cilvēki, tāpēc vairāki jaunieši - Kalvis Klaiše, Rihards Selga, Jānis Kļaviņš un Ralfs Smilšarājs veic eksperimentus, lai ar to palīdzību noskaidrotu, kā tad īsti ir. Iepriekš jaunieši eksperimentā radīja viltus situāciju, kurā kāds jaunietis, kura rokās bija dokumenti, paklupa, tādējādi novērojot, kā uz to reaģē apkārtējie cilvēki. Tagad jaunieši ir publicējuši jaunu video, kurā jau citā veidā mēģina noskaidrot, vai cilvēki Latvijā ir draudzīgi. Liela daļa jaunajā eksperimentā iesaistīto cilvēku pasmējās par notikušo, tomēr jaunieši nonāca arī situācijā, kurā tiem pat tika draudēts fiziski izrēķināties.  

Jaunieši saka, ka cilvēki bieži uztraucās par to, kā viņi izskatās citu acīs, kā arī par to, ko par viņiem citi varētu domāt, tādējādi cilvēki liek šķēršļus un ierobežojumus paši sev, lai darītu to, ko viņi patiešām vēlas. Jauniešu mērķis ir mudināt cilvēkus būt sev pašiem un darīt to, ko tie patiesībā vēlas, uzdrīkstoties spert soli ārpus savas komforta zonas. Tādējādi ikviens var redzēt, cik daudz pozitīvu emociju var piedzīvot.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu