Video: Laika apstākļu dēļ Volgogradā iestājies «pasaules gals» (114)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Krievijā, Volgogradā laika apstākļu dēļ iestājies «pasaules gals, ironizē vietējie mediji. Jau divas dienas apgabalā ilgstoši snieg, bet vietējā vara nespēj neko iesākt, lai atvieglotu iedzīvotāju pārvietošanos.

Kaimiņvalsts mediji vēsta, ka Volgogradas dome izplatījusi paziņojumu, kurā norāda, ka pēdējās dienās pilsētu skāruši anomāli laika apstākļi, proti – nokrišņu daudzums desmitiem reižu (prese relīzē dome minējusi, ka pat 25 reizes) pārsniedzis mēneša normu.

Domē norāda, ka šādos laika apstākļos dienesti nespēj tikt galā ar tik lielu sniega daudzumu, tāpēc pilsētas ielas ir netīrītas. Tāpat amatpersonas norāda, ka ne jau sniega dēļ sabiedriskā un cita transporta satiksme ir paralizēta, bet gan satiksmes negadījumu dēļ.

Tikmēr sinoptiķi norāda, ka pilsētā nokrišņu daudzums divu dienu laikā ir bijis 40 milimetri, kas ir 89% no mēneša normas. Tādejādi sinoptiķi noliedz amatpersonu fantāzijas par anomāliem laika apstākļiem.

Komentāri (114)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu