Video: Vāc ziedojumus «Gāzi grīdā» reklāmas rādīšanai televīzijā (150)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Režisors Edvīns Šnore sācis ziedojumu vākšanu, lai paša veidoto reklāmu varētu demonstrēt televīzijā, liecina paša režisora ieraksts sociālās saziņas vietnē «Twitter.com».

«Pēc darba ļaužu lūguma uzsākta ziedojumu vākšana reklāmas rādīšanai TV. Konts: LV68HABA0551004532379 Mērķis: Ziedojums Gāzi grīdā reklāmai,» raksta Šņore.

Pirmdien Šnore paziņoja, ka viņam «ir apriebies klausīties Šīna uzturēšanās atļauju reklāmas», tāpēc viņš izveidojis savu reklāmu.

Otrdien aģentūra LETA vēstīja, ka Šnore izveidojis un apmaksājis reklāmu radio pret termiņuzturēšanās atļauju piešķiršanu, iegādājoties nekustamo īpašumu. Viņš apstiprināja, ka viņš ir izveidojis reklāmu Latvijas Radio, kā arī apmaksājis to no «personīgās kabatas».

Šāda ideja viņam radusies, klausoties reklāmu pašreizējās termiņuzturēšanās sistēmas atbalstam, kurā «demagoģiskā veidā» tiekot klāstīts par šīs programmas pienesumu Latvijas ekonomikai, kā arī tiekot izdarīts spiediens pirms lēmumu pieņemšanas par šīs sistēmas ierobežojumiem.

Šnore uzsver, ka pašreizējās sistēmas pienesums ekonomikai ir «iluzors», kā arī šādā veidā tiek «pūsts nekustamā īpašuma burbulis». Viņaprāt, no šīs programmas ir tikai īstermiņa ieguvums vienai nozarei. Savukārt vietējiem iedzīvotājiem no šīs sistēmas ieguvums ir neliels, turklāt pieaug nekustamā īpašuma cenas.

Šnore sarunā ar aģentūru LETA arī piebildis, ka lielākā daļa no termiņuzturēšanās atļauju saņēmējiem ir no Krievijas un citām NVS valstīm, līdz ar to vide Latvijā kļūst arvien krieviskāka.

Pēc Šnores teiktā, viņa iniciatīva ir reakcija uz reklāmas kampaņu, kurā tiek stāstīts par ieguvumiem no termiņuzturēšanās atļaujām.

Komentāri (150)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu