Vidzemes pilsētu mēri Valmierā demonstrēs priekšzīmi drošā autovadīšanā (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien plkst.11 pie Vidzemes Olimpiskā centra, Rīgas ielā 91, Valmierā vairāku Vidzemes pilsētu priekšsēdētāji pievērsīs reģiona iedzīvotāju uzmanību drošai autovadīšanai un drošībai uz ceļa. 

Kā informē Drošas braukšanas skolas (DBS) pārstāve Baiba Bruzgule, «SEB līzinga» rīkotā pasākuma ietvaros, kurā būs iespējams apskatīt un izmēģināt vairāk nekā piecdesmit jaunākos auto modeļus. Tikmēr Vidzemes pilsētu mēri sadarbībā ar DBS drošas braukšanas instruktoriem ne vien atgādinās par drošību uz ceļa, bet arī savā starpā sacentīsies provizoriskās auto sacensībās.

Dalību šim pasākumam jau ir apstiprinājuši Alūksnes, Smiltenes un Valkas domju priekšsēdētāji, kā arī Gulbenes domes priekšsēdētāja vietnieks. Viņiem uzmanību drošai braukšanai palīdzēs pievērst DBS instruktori, kuri pasākuma ietvaros stāstīs un demonstrēs drošas braukšanas principus.

Pasākumā reģiona uzņēmēji un iedzīvotāji tiek aicināti iepazīties ar aktuālākajiem un jaunākajiem auto modeļiem, kurus būs iespējams arī izmēģināt. Kopumā būs apskatāmi vairāk kā piecdesmit dažādu klašu un izmēru automobiļi. Pasākumā par auto un līzinga izvēli konsultēs auto nozares un līzinga speciālisti.

Pasākuma ietvaros notiks Lieldienu iešūpošana un apmeklētājus izklaidēs «Green Trial» šova dalībnieki.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu