Zatleram meklēs 180 - 250 kvadrātmetrus lielu dzīvokli

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: maps.google.com

Komisija, kurā piedalās Finanšu ministrijas, VAS «Valsts nekustamie īpašumi», Nacionālo bruņoto spēku Militārās policijas un Latvijas Valsts prezidenta kancelejas pārstāvji, ir apstiprinājusi nolikumu dzīvokļa īpašuma iegādei personai, kura ieņēma Valsts prezidenta amatu (saskaņā ar likuma «Par Valsts prezidenta darbības nodrošināšanu» 10.pantu), portālu «Apollo» informēja Latvijas Valsts prezidenta kancelejas Preses dienests.

Latvijas Valsts prezidenta kancelejas mājas lapā

Nolikumā norādīts, ka prezidenta vajadzībām tiek meklēts dzīvoklis ar 4 - 5 istabām, kura dzīvojamā platība ir 180 - 250 m3. Dzīvoklim jābūt piemērotam tūlītējai dzīvošanai un ar iebūvētu virtuves iekārtu un santehniku.

Ja dzīvoklis atrodas 4. stāvā vai augstāk, ēkai obligāti jābūt aprīkotai ar liftu.

Nolikuma noteikumi paredz, ka piedāvājumu var iesniegt līdz 2012.gada 4.jūnijam, plkst.13.00.

Ministru kabineta 2011.gada 7.jūnija noteikumu Nr.442 «Kārtība, kādā personai, kura ieņēma Valsts prezidenta amatu, tiek nodrošinātas sociālās un citas garantijas» 7.punkts noteic, ka nekustamo īpašumu iegādāsies VAS «Valsts nekustamie īpašumi».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu