Noklausies <I>Goran Gora</I> dziesmu «Slow Down»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reklāmas foto

Ja vēl neesat dzirdējuši jaunā latviešu dziesminieka Goran Gora skaņdarbus, «Apollo» piedāvā noklausīties dziesmu «[s:9612], kas šobrīd atrodas Latvijas radiostaciju topos.

No 7. līdz 12. oktobrim notiks jaunā latviešu dziesminieka Goran Gora koncertu cikls «Le petit tour». 7. oktobrī Goran Gora uzstāsies klubā «I Love You», 8. oktobrī — Jaunajā Rīgas teātri, bet 12. oktobrī — klubā «Sapņu fabrika».

Pagājušo mēnešu laikā Goran Gora ieguvis starptautisku koncertu pieredzi un savā pirmajā Latvijas koncertu ciklā sadarbosies ar Eiropā plaši atzītiem māksliniekiem.

Ar Goran Gora pseidonīmu maskējas 21 gadu vecs jaunietis no Baldones, kurš līdz šim ierakstījis vairākus demo albumus mājas apstākļos un savā mūzikā apvieno ASV Alt. Country tradīcijas ar Eiropas tautas mūzikas motīviem un mūsdienīgiem eksperimentiem.

Šā gada augustā Goran Gora debitēja Eiropā, uzstājoties Stokholmas «Baltic Sea Festival» — koncerta ierakstu atskaņoja Zviedrijas valsts popmūzikas raidstacija, un jaunais mūziķis zviedru presē nodēvēts par Pola Saimona un Nika Dreika ideju mantinieku.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu