«Mīlu vai esmu tikai iemīlējies/usies?» Testa atbildes

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vai saskaitīji iegūtos punktus? Tad uzzinini visu patiesību par sevi — publicējam vakardienas testa «Mīlu vai esmu tikai iemīlējies/usies?» rezultātus.

21, 26, 29, 34 vai 36 punkti:

Tava mīlestība ir tiešām stipra un veselīga. Ar tādām jūtām var pārvarēt jebkuras dzīves grūtības, kuras patlaban varbūt šķiet neuzveicamas. Tavs pluss — uzticība, tieši tāpēc vari droši cerēt, ka dzīve tevi atalgos ar partneri, kas spēs to novērtēt.

23, 28, 32, 35, 38 punkti:

Tava mīlestība ir maigs, jutīgs augs, kurš baidās no salnām un tāpēc ir īpaši aprūpējams. Ja tavs partneris (-e) nespēs pieņemt, ka esi citādāks (-a) nekā daudzi citi, jūtas var neizturēt pārbaudījumu. Mīlestību var aizbaidīt arī skarbi vārdi un vulgāra uzvedība… Meklē sev tuvu cilvēku to vidū, kuru rakstura īpašību izpausmēs pārsvaru gūst mērenība vai romantisks mākslinieciskums.

19, 25, 31, 39, 42 punkti:

Tavas jūtas ir zieds, kurš ar laiku var kļūt vēl krāšņāks un vēl smaržīgāks, ja vien to nepaspēs sagrauzt garlaicības tārps. Tu gaidi no partnera (-es) dažādas ierosmes, bet, ja to trūkst, kāpēc gan pašam (-ai) neparūpēties, lai attiecības būtu ar kādu svaiguma elementu?

20, 24, 30, 37, 41 punkts:

Par īpaši romantiskām tavas jūtas nenosauksi, jo tajās nav pārāk daudz skaistu vārdu un ir maz romantikas. Var teikt, ka tajās valda lietišķi lietderīgais stils. Ne katrs to var pieņemt, bet, ja palaimēsies, tavs partneris (-e) vēl ne reizi vien varēs teikt pateicības vārdus par atbalstu un gādību.

22, 27, 33, 40, 43 punkti:

Vai tavas jūtas nezeļ uz zināma aprēķina pamatiem? Diezin vai kādreiz spēsi mīlēt bez nosacījumiem, ja vien, protams, nenotiks kaut kas brīnumam līdzīgs. Vēl var gadīties, ka iemīlēšanās tiešām pārvērtīsies mīlestībā, kad ar laiku sapratīsi, cik ļoti daudz tevis dēļ dara otrs cilvēks.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu