«Bilžu» ekspreskonkurss! Balvā ielūgumi uz rītdienas džeza un blūza koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šogad mūzikas festivāls «Bildes» svin 20 gadu jubileju. Jau no novembra sākuma Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā apskatāma «Bilžu» retrospektīvā izstāde, kā arī Latvijas mūziķu portretu galerija, kurus darinājuši paši mūziķi, mākslinieki, fotogrāfi, arhitekti, radio cilvēki un mūziķu bērni.

Šovakar plkst. 19 mūzikas klubā «Kaļķu vārti» notiks pirmais džeza& blūza mūzikas koncerts, ko vadīs Deniss Paškevics. Koncertā uzstāsies grupas «Keksi», «Blues Gang», Mirta un «Hot Acoustic», Zane Dombrovska un «Elegant People», Inese Darkeiča un Gints Žilinskis, «BisQuit Jam», «Riga Groove 4tett» un citi.

Savukārt rīt, 24. novembrī pulksten 19.00 otrajā džeza un blūza koncertā uzstāsies «Latvian Blues Band» un Ilona Stepanova, «Dogs & Catfish», «Mitrohin's Master Band», «Swan Symphony», «Groovie Mood» un «4 Bass».

«Apollo» sadarbībā ar festivāla organizatoriem piedāvā ekspreskonkursu! Balvā ielūgums divām personām uz rītdienas džeza koncertu.

Uzvarētājs noskaidrots!  Ielūgumu divām personām ir nopelnījusi Ingrīda Zvirbule, kas desmitā pareizi atbildēja uz vienu jautājumu: Kurā gadā «Bilžu» koncerti nenotika? Tas bija 1999. gads.

Atgādinām, ka 25. novembrī sāksies «Bilžu» izstādes konkursa otrā daļa, kurā būs iespējams laimēt ielūgumus uz mūziķu portretu galeriju. Savukārt 1. decembrī būs superkonkurss, kurā iespējams laimēt ielūgumus uz kādu no «Bilžu» noslēguma koncertiem.

Sekojiet līdzi festivāla norisei «Apollo» mūzikas sadaļā, un lai jums veicas!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu