Holšteinu jau pavasarī, iespējams, nomainīs Kolāts

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/Elmārs Rudzītis

Ne vien Nacionālās radio un televīzijas padomes (NRTP) gaiteņos, bet pat Saeimas kuluāros tiek apspriesta kāda šķietami dīvaina rīcība. Nesen Latvijas Radio ģenerāldirektora vietu atstājušais Dzintris Kolāts jau tiek gatavots Latvijas Televīzijas (LTV) šefa amatam, raksta brīvdienu žurnāls «Vakara Ziņas».

Žurnāls norāda, ka, «šķiet, tiek gatavota pašreizējā LTV ģenerāldirektora Jāņa Holšteina nomaiņa».

Bijušais Latvijas Radio priekšnieks Dzintris Kolāts izbaudījis atvaļinājuma saldos augļus, pavadot laiku laukos — vectēva mājās Kuivižos starp Salacgrīvu un Ainažiem. Brīvdienu žurnāls raksta, ka bijušais Latvijas Radio šefs izskata jaunus darba piedāvājumus, tāpēc iespējams, ka starp tiem atrodas arī kāds... LTV ģenerāldirektora amatiņš.

«Līdz manām ausīm reiz jau bija nonākušas šādas runas. Starp tiem administratīvā darba piedāvājumiem, kādi man ir pašlaik, man tā miglaini tika izteikts arī šis nopietnais piedāvājums. Atbildēju, ka, bez šaubām, man tas šķiet interesants, taču gribu būt solidārs pret kolēģi. Turklāt neredzu, ka viņš ļoti slikti strādātu. Drīzāk ieteiktu LTV cilvēkiem meklēt ceļus, kā palīdzēt Holšteinam tikt ar milzu darbu galā. Palīdzība noderētu arī no NRTP puses, kā arī no likumdevēju puses, kas nepavisam nesteidzas ar Radio un televīzijas likuma paketes izstrādi. Cita lieta, ja LTV priekšniekam beigtos pilnvaru laiks...» piebilst Kolāts.

Kolāts arī nenoliedz, ka šāda iespēja būtu izaicinājums.

Arī «nomaināmais» LTV šefs Jānis Holšteins ir dzirdējis par šādu «projektu», tāpēc tur abas acis un ausis vaļā, norāda «Vakara Ziņas». «Ko nozīmē — gatavojas ievirzīt manā vietā? Lai kādu kaut kur ievirzītu, pa priekšu tā vieta ir jāatbrīvo! Patlaban uzmanīgi vēroju notiekošo. Neslēpšu, ka šādas baumas esmu dzirdējis. Taču neredzu iespēju no savas puses veikt kādas aktīvas darbības. Es vienkārši daru savu darbu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu