Kailija cer atgriezties uz skatuves

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Austrāliešu izcelsmes popdziedātāja Kailija Minoga cer uz skatuves atkal kāpt 2006. gadā — pusotru gadu pēc tam, kad viņai tika atklāts krūts vēzis.

Briesmīgā Kailijas slimība tika atklāta šā gada pavasarī. Tieši šajā laikā vajadzēja sākties viņas Austrālijas koncertturnejai ar nosaukumu «Showgirls Tour». Koncertus vajadzēja atcelt. Organizatori gan apsolīja, ka pārdotās biļetes būs derīgas arī nākamajā gadā, taču daudzi fani jau pasteigušies tās nodot atpakaļ.

«Tie, kas saglabājuši šīs biļetes, kļūs par jaunās un nepieredzētas turnejas dalībniekiem,» — paziņojis dziedātājas producents. «Kailija jau tagad domā par jauno šovu, un tas būs kaut kas nepieredzēts.»

Pēc vēža izoperēšanas, ko veica Melburnas ārsti, Kailija ar savu draugu — franču izcelsmes aktieri Olivjē Martinesu — pārcēlās uz dzīvi Parīzē. Paparaci nesen noķēruši momentu, kad pārītis pastaigājas ar suni.

Ziemassvētkus Kailija gatavojas sagaidīt kopā ar vecākiem. Taču, ja viņa nebūs gatava ilgstošam ceļojumam, viņas piederīgie apsolījuši doties uz Parīzi — tā vismaz zinājis stāstīt dziedātājas ģimenes draugs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu