Jaunieši vēlas līdzināties Deividam Bekhemam

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/EPA

Pētījumā atklājies, ka britu pusaudži visvairāk vēlas līdzināties tādām sporta zvaigznēm kā futbolists Deivids Bekhems, savukārt meitenes apbrīno dziedātājas un aktrises, piemēram, Dženiferu Lopesu.

Pētījumā populāri izrādījās arī tādi veiksmīgi uzņēmēji kā amerikāņu tehnoloģiju magnāts Bils Geitss un britu miljardieris Ričards Brensons.

40% puišu vecumā no 16 līdz 21 gadam par saviem elkiem izvēlējās sporta zvaigznes, bet 21% deva priekšroku biznesa līderiem. Tai pašā laikā 16% puišu grib līdzināties aktieriem, un tikai 10% puišu vēlas sekot mūziķu pēdās.

35% meiteņu vēlas līdzināties dziedātājām, bet 26% grib izskatīties pēc aktrisēm. Savukārt biznesa personas izvēlējās tikai 9%, bet 5% meiteņu par saviem elkiem atzina sporta zvaigznes.

Pētījumā, kurš tika veikts novembrī, apkopoti 1080 16 līdz 21 gadu vecu jauniešu viedokļi. Aptauju veica «Medical Sciences» pēc «Nationwide Building Society» piederošā «UCB Home Loans» pasūtījuma.

Kopumā visvairāk aptaujāto jauniešu vēlas līdzināties:

1. Deividam Bekhemam,

2. Bilam Geitsam un Ričardam Brensonam,

3. Dženiferai Lopesai,

4. Bijušajai grupas «Spice Girls» dalībniecei un Deivida Bekhema sievai Viktorijai Bekhemai,

5. Aktrisei Dženiferai Enistonei un dziedātājai Britnijai Spīrsai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu