Vai Kailija Minoga izārstējusies?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Dziedātājas Kailijas Minogas Austrālijas pārstāve kategoriski noliegusi ziņas, ka dziedātāja pilnīgi izārstējusies no krūts dziedzera vēža.

Britu izdevums «The Sun» vēstī: pagājušajā nedēļā ārsti paziņojuši, ka 37 gadus vecā dziedātāja veiksmīgi beigusi ķīmijterapijas kursu un šī ārstēšana devusi rezultātus. Dziedātāja bijusi sajūsmā par šīm pozitīvajām ziņām.

Tomēr laikraksta rīcībā esot informācija, ka Minogas slimība nav izārstēta pilnībā. Vēl vismaz pusgadu dziedātājai vajadzēs iet uz apstarošanas seansiem, lai nostiprinātu ķīmijterapijas rezultātus.

Taču dziedātājas pārstāve Austrālijā Kailija Mārtina apgalvo: viņai nav nekādu ziņu par to, ka laikrakstā «The Sun» publicētā informācija ir patiesa. Mārtinas kundze nezinot, vai Kailija Minoga vēl tiek ārstēta ar ķīmijterapiju, taču dziedātājas pārstāve atgādinājusi, ka britu tabloīds ne vienu vien reizi iepriekš publicējis nepatiesas ziņas par Minogu. Savulaik izdevums «The Sun» ziņoja, ka dziedātāja nolēmusi vasarā sākt darbu pie jaunā albuma, kas 2006. gada nogalē varētu parādīties tirdzniecībā. Tāpat Kailija plānojot uzstāties ar daudziem koncertiem, kuros skanēs jaunās dziesmas. Londonas tabloīds pavēstījis, ka Minoga atgriezusies Melburnā tālākai ārstēšanai un pavada laiku kopā ar ģimeni, taču dziedātājas pārstāve šaubījusies arī par šo ziņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu