«Sex Pistols» boikotēs grupas uzņemšanu Rokenrola slavas zālē

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: popmatters.com

Grupa «Sex Pistols» ir paziņojusi, ka boikotēs martā paredzēto grupas uzņemšanu Rokenrola slavas zālē.

Pagājušā gada novembrī tika paziņots, ka grupa «Sex Pistoles» 13.marta ceremonijā tiks uzņemta Rokenrola slavas zālē līdz ar «Blondie», «Lynyrd Skynyrd», «Black Sabbath», Mailzu Deivisu, kā arī Herba Alperta un Džerija Mosa duetu.

www.thefilthandthefury.co.uk

«Līdzās «Sex Pistols» rokenrols un slavas zāle ir urīna traips,» bija teikts ar roku rakstītajā paziņojumā. Savukārt Klīvlendā, Ohaio štatā, esošais muzejs, kur atrodas Rokenrola slavas zāle, tika nodēvēts par «urīnu vīnā».

Grupa paziņoja, ka uzņemšanas ceremonijā neieradīsies, nicīgi pieminot arī augsto pasākuma cenu, kas ir 2500 dolāri (1475 lati) no cilvēka.

«Sex Pistols» dalībnieki beidza paziņojumu ar kritiskām piezīmēm par «anonīmajiem» žūrijas locekļiem, kas viņus iebalsoja Slavas zālē.

Bijušais grupas «Sex Pistols» līderis Džonijs Rotens savulaik jau izcēlās ar paziņojumu, ka Rokenrola slavas zāle ir «vieta, kur veci rokeri dodas nomirt», pie viena nosaucot to par «Rokenrola kauna zāli».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu