«Melo-M» spēlēs Holivudas «sirdī»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Čellu rokgrupas «Melo-M» ASV turnejas noslēgums izvērties īpaši veiksmīgs un negaidīts — latviešu mūziķi uzaicināti sniegt koncertu vienā no populārākajiem Holivudas klubiem «Silverlake Lounge», kas atrodas slavenajā Sanseta bulvārī.

«Melo-M» koncerts Holivudā notiks šovakar, 1. martā, turklāt tas paredzēts amerikāņu auditorijai.

Latviešu čellisti atzīst, ka piedāvājums uzstāties slavenajā Holivudas Sanseta bulvāra klubā bijis negaidīts un ir ļoti iepriecinošs, jo šī vieta ir viens no ASV izklaides industrijas simboliem.

«Šķiet, tik liela lampu drudža mums vēl nav bijis, taču mēs darīsim visu, lai pozitīvi pārsteigtu pie greznas izklaides un mūzikas dzīves pieradušo Holivudas publiku. Mēs priecājamies par šo iespēju, arī par to, ka pašā Holivudas centrā skanēs latviešu mūzika, un to, ka, iespējams, esam pirmā latviešu grupa, kas spēlēs solo koncertu tieši Holivudā,» no ASV raksta «Melo-M» čellisti.

«Silverlake Lounge» ir iecienīts Holivudas klubs, kurā vairākas dienas nedēļā skan dzīvā mūzika — no blūza līdz rokam un pat eksperimentālai mūzikai. Šajā klubā uzstājas gan vietējās Losandželosas grupas, gan viesi savu turneju laikā. Iespēju uzstāties šajā klubā «Melo-M» ieguva, pateicoties labām atsauksmēm par iepriekšējiem koncertiem ASV.

«Melo-M» ASV ceļojumā atrodas jau teju mēnesi. Turnejas laikā čellisti viesojās ASV latviešu centros Vašingtonā, Klīvlendā, Kalamazū, Čikāgā, Sietlā un Losandželosā. Pirms nedēļas «Melo-M» spēlēja pirmo koncertu amerikāņu auditorijai Čikāgā, par ko saņemtas ļoti labas atsauksmes.

Uzreiz pēc atgriešanās no mēneša ilgā ceļojuma pa ASV čellistiem svarīgs notikums gaidāms Latvijā. Atpūtai laika nebūs, jo 11. martā Ventspilī «Melo-M» kopā ar Martu Kristiānu Kalniņu startēs «Eirovīzijas» nacionālās atlases finālā, izpildot Imanta Kalniņa dziesmu «Say It Is».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu