LTV: «De facto» materiālus ieguvis likumīgā ceļā (video)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «De facto»

Latvijas Televīzijas raidījums [s:12280] informāciju par svētdien raidījumā pārraidītajiem materiāliem ieguvis likumīgā, legālā un pilnīgi oficiālā ceļā, interneta portālu «Apollo» informēja Latvijas Televīzijas (LTV) sabiedrisko attiecību vadītāja Ieviņa Liepiņa.

Jau ziņots, ka «De facto» svētdien publiskoja Jūrmalas mēra vēlēšanu kukuļdošanas lietā apsūdzētā Germana Miluša telefonsarunu atšifrējumus. No tiem noprotams, ka par «balsu pirkšanu» Latvijas Pirmās partijas kandidāta Jura Hlevicka ievēlēšanai informēti gan Ainārs Šlesers, gan Andris Šķēle. Raidījumā tika stāstīts, ka šajā lietā zvanīts arī «tēvzemiešu» līderim Jānim Straumem.

«LTV žurnālisti uzskata, ka Šlesers, pārmetot Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojam informācijas nopludināšanu, cenšas novērst uzmanību no viņa saistības ar Jūrmalas mēra kukuļošanas lietas,» norādīja Liepiņa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu