Grupa «U2» pārceļ turnejas koncertus uz gada nogali

LETA/DPA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Īru rokgrupas «U2» līderis Bono pirmdien paziņoja, ka «Vertigo» turnejas atliktie koncerti pārcelti uz novembri.

Kā jau ziņots, grupa atlika savas pasaules turnejas koncertus Austrālijā, Jaunzēlandē un Japānā sakarā ar ģitārista Edža bērna nopietno saslimšanu. «Es nevaru sniegt paskaidrojumus, kāpēc,» Bono sacīja intervijā televīzijas kanālam ABC. «Bija daudz bēdu un dusmu, bet labās ziņas ir tās, ka es varu paziņot, ka mēs atgriezīsimies — šķiet, ka novembrī, un tas man ir liels atvieglojums.» «Es negribēju aizbraukt no Austrālijas, kamēr tas nav paziņots,» viņš piebilda.

Bija ieplānots, ka grupas koncerti Āzijas Klusā okeāna piekrastes reģionā sāksies 17. un 18. martā Jaunzēlandes pilsētā Oklendā. Atcelti arī koncerti 21. martā Brisbenā, 24. un 25. martā Melburnā, 28. martā Adelaidā un 31. martā Sidnejā.

Bono pašlaik Austrālijā bauda brīvdienas kopā ar savu sievu Ali Hjūsoni un viņu dēliem: sešus gadus veco Elaiju un četrus gadus veco Džonu.

Vienīgā reize grupas 25 pastāvēšanas gadu laikā, kad tika atlikta daļa turnejas, bija trīs Sidnejas koncertu pārcelšana 1998. gadā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu