Šleseru <i>padzen</i> [papildināts]

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Šodien pēc tikšanās ar satiksmes ministru Aināru Šleseru Ministru prezidents Aigars Kalvītis paziņoja, ka pieprasījis Šlesera demisiju, norādot, ka «neviens ministrs, pat vislabākais, nespēj labi strādāt bez sabiedrības uzticības. Mans lēmums ir pieņemts».

Šlesers paziņoja, ka atkāpsies no amata, un izteica nožēlu, ka «masu mediji šajā kampaņā ir guvuši virsroku un Ministru prezidents ir bijis spiests pakļauties».

Atbildot uz jautājumu par tālāko darbību, Šlesers norādīja, ka paliek aktīvajā politikā un cer, ka šī lieta [Jūrmalas vēlēšanu korupcijas skandāls] tiks novesta līdz galam. «Esmu godīgi strādājis. Satiksmes ministrija ir piedzīvojusi tādu aktivitāti kā nekad iepriekš. Man būs vairāk laika gatavoties vēlēšanām.» Tāpat Šlesers norādīja, ka «ir aizvien vairāk faktu, kas liecina, ka drošības dienesti ir iejaukušies politikas veidošanā».

Komentēt jautājumu, vai Latvijas Pirmā partija varētu pamest valdības koalīciju, Šlesers atteicās, norādot, ka par to tiks lemts partijas valdes sēde, kas notiks šodien plkst. 17.30.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu