Spruktam vārti Somijas pusfinālā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Šovakar sekmīgi nospēlējuši Latvijas hokejistu pārstāvētie klubi Somijas SM-līgas pusfinālā un Krievijas augstākās līgas pusfinālā. Ar vārtu guvumu atzīmējās Jānis Sprukts.

Somijas SM-līgā Hēmenlinnas «HPK» panākusi izlīdzinājumu (2-2) pusfināla sērijā pret Helsinku «IFK». Pusfināla ceturtajā spēlē «HPK» uzvarēja itin pārliecinoši 4:0. Spēles 51. minūtē Jānis Sprukts guva vārtus un panāca 3:0 rezultātu. Kaspars Astašenko nopelnīja 6 soda minūtes. Izšķirošā pusfināla spēle notiks 13. aprīlī Helsinkos.

Krievija
Sezonas galveno uzdevumu izpildīja Čeļabinskas «Traktor», kas nākamgad varētu saukties «Mečel/Traktor». Krievijas augstakās līgas pusfināla sērijas trešajā spēlē Penzas «Dizeļ» mača gaitā izvirzijās vadībā 2:1, tomēr mača turpinājumā trīs bezatbildes vārtus guva «Traktor» hokejisti un uzvarēja spēli 4:2. Spēļu sērijā «Traktor» bija pāraki 3-0 un iekļuva Augstākās līgas finālā, vienlaikus izcīnot tiesības pretendēt uz vietu Superlīgā. Pēdējā spēlē Vjačeslavs Fanduļs ar rezultativitātes punktiem neizcēlās.

Superlīgā pēc ilgāka pārtraukuma atgriezās arī savulaik slavenais Krievijas klubs Maskavas «Kriļja Sovetov», kas sērijā 3-0 (2:1, 2:0, 2:1 pag.) pieveica Habarovskas «Amur».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu