BBL čempionātā uzvar «Lietuvos rytas»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Par SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) otrās sezonas čempioniem kļuvuši «Lietuvos rytas» spēlētāji, kas finālmačā ar 86:74 (47:34) uzvarēja citu Lietuvas vienību Kauņas «Žalgiris».

Kā zināms, «Lietuvos rytas» komandā spēlē latvieši Sandis Buškevics un Roberts Štelmahers, bet «Žalgiris» vienību trenē Ainars Bagatskis.

Štelmahers laukumā finālmačā nedevās, bet Buškevica kontā četri punkti un četras rezultatīvas piespēles, kas bija labākais rādītājs visā spēlē.

Laukumā Buškevics pavadīja 36 ar pusi minūtes - tas bija otrs lielākais spēles laiks starp abu komandu basketbolistiem. Latvietis precīzi realizēja divus no četriem divpunktu metieniem, bet precīzs nebija neviens no pieciem viņa izpildītajiem trīspunktniekiem.

Pusfinālā «Lietuvos rytas» ar 82:58 pārspēja «Šiauliai», bet «Žalgiris» ar 91:56 sagrāva «Nevežis».

SEB BBL trešo vietu svētdien izcīnīja «Šiauliai», kas mačā par bronzas godalgām ar 76:59 pārspēja citu Lietuvas komandu «Nevežis». Piekto vietu sestdien ieguva Latvijas čempioni «Ventspils», kas ar 91:75 uzvarēja otru spēcīgāko Latvijas komandu «Barons» /LU.

Pagājušajā sezonā par SEB BBL uzvarētājiem kļuva «Žalgiris» ar Bagatski sastāvā - komanda finālā ar 64:60 uzvarēja «Lietuvos rytas».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu