Kaķēni alkst sirds siltuma (2)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāji

Divi mīlīgi, labi audzināti un vakcinēti kaķēni meklē mājas. Katram savs bēdu stāsts, kurš nu ir pārtapis par laimīgo stāstu, pietrūkst tik vien kā sava saimnieka un drauga mūža garumā.

Mikijs ir kaķēns, kurš no nekurienes pašā vasaras  karstumā uzradās pie Bolderājas tirgus. Kaķēns bija pavisam apātisks un nespēja nostāvēt. Pateicoties manu kolēģu atsaucībai un labajām sirdīm, bija iespējams apmaksāt ārstēšanās izmaksas, kuras es viena nespētu segt, vakcinācija tika noorganizēta, pateicoties Dzīvnieku aizsardzības biedrībai  „TUTTI palīdzība dzīvniekiem”.  Bet tas viss ir aiz muguras un sākts nākamais posms-māju meklēšana.  Šis kaķītis ir ļoti īpašs, tādēļ meklējam šim burvīgajam kaķu puikam labus saimniekus. Mikijs izrādījās ļoti draudzīgs, nosvērts,  atvērts komunikācijai ar cilvēku, patīk rotaļāties ar bērnu, citiem dzīvniekiem. Jāsaka, ideāls kaķis, piemērots  jebkurai ģimenei. Es būtu ļoti priecīga, ja šim kaķēnam būtu iespēja doties āra pastaigā, jo tās sagādā lielu prieku.

Sise jeb, kā mēs mīļi dēvējam, Sisī pie mums pagaidu mājās ieradās no Jēkabpils patversmes, kur pāris mēnešus bija spiesta  atrasties slēgtā būrī, bez iespējas izbaudīt kaķēnam tik nepieciešamo rotaļāšanos un mīļošanos ar cilvēku.

 Šis stāsts sākās kādā Jēkabpils pagalmā, kur no mājām izmestai kaķenītei piedzima kaķēni. Diemžēl šādu stāsta sākumu nākas dzirdēt bieži! Sises māsiņai mājas izdevās atrast ātri, bet Sisīte gaidīja sākumā uz ielas, tad patversmē... Kaķenīte ir ļoti mīlīga, jau pilnībā adaptējusies dzīvei mājās un arī dzīvnieku jautrajā kompānijā. Rotaļājas ar pilnīgi visu, ko atrod. Dažreiz liekas, ka mēģina kompensēt būrī pavadīto laiku ar uzviju. Sisei ir ļoti skaists kažoks un dzidri zaļas acis!

Ar kaķiem var iepazīties, sazinoties pa tālruni 29522990 (Sandija) vai pa e-pastu sandija.b@inbox.lv

Ja jums nav iespēju paņemt kādu no šiem mīlestību alkstošajiem kaķiem, lūdzu, apjautājieties radiem, draugiem, paziņām! Varbūt kādu uzrunās šie divi zaļo acu pāri!

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu