Demija Mūra domā par ģimenes pieaugumu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Aktrisei Demijai Mūrai ar apskaužamu regularitāti nākas noliegt baumas par savu grūtniecību. Aktrise gan nav zaudējusi cerības, ka vismaz vienu reizi viņa mēģinās papildināt ģimeni.

«Jā, man vēl var būt bērni,» paziņojusi aktiera Eštona Katčera laulātā draudzene. «Džīna Deivisa pirmdzimto dzemdēja, kad viņai bija 46 gadi. Es nerunāju par to, ka rīt palikšu stāvoklī, taču šādu iespēju nenoliedzu.» Īsi un konkrēti — aktiera Brūsa Vilisa triju meitu māte, kam tagad ir 43 gadi, visai skaidri ļāvusi saprast, ka viņa nejūtas veca. Un tomēr Demija nav tā sieviete, kurai kāds varētu diktēt noteikumus. Var gadīties, ka Mūra sekos Andželinas Džolijas vai Šāronas Stounas pēdās. Taču ir skaidrs, ka aktrise pati plānos ģimenes papildināšanas jautājumus. «Es savu dzīvi vērtēju kā kapitālu — ir iespēja un vajadzība kaut ko izdarīt,» tā savu dzīvi raksturo aktrise.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu