Jaunajam Bondam riebjas ieroči, martini un mehāniskā ātrumkārba

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Britu aktieris Daniels Kreigs, kas jaunajā filmā «Casino Royale» atveido aģentu 007, atzinies, ka baidās no augstuma un epizode uz 61 metru augsta ceļamkrāna viņam sagādājusi ciešanas.

Kreigs pastāstījis: «Tā bija dīvaina sajūta, kad azarts sajaucas ar bailēm, kurām nebija laika ļauties.»

38 gadus vecais aktieris atklājis, ka viņa bailes no augstuma atdzīvinājusi arī epizode, kurā Bondam jācīnās augstu kāpņu galā: «Šī epizode bija īpaši sarežģīta, taču man izdevās savaldīt savus baiļu dēmonus.»

Bailes no augstuma ir tikai viens no sarežģījumiem, kādus Kreigam vajadzējis piedzīvot jaunās filmas uzņemšanas laikā, aktieris jau iepriekš atzinies, ka viņam riebjas ieroči, martini dzeršana, viņam ātri piemetas jūras slimība un nepatīk karstums. Kreigs sagādājis kreņķus filmas producentiem arī sakarā ar superdārgo automašīnu «Aston Martin», ar ko viņam jābrauc. Aktieris žēlojies, ka nespēšot to vadīt, jo tai nav automātiskās ātrumkārbas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu