Šodien fināls Miļkevičam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Svētdienas pēcpusdienā Eiropas meistarsacīkstēs notiks finālskrējiens 800 m distancē, kurā viens no galvenajiem favorītiem cīņā par kontinenta zelta godalgu būs Latvijas sportists Dmitrijs Miļkevičs. Finālskrējiena starts paredzēts pulksten 16.10.

Miļkevičs kvalifikācijas un pusfināla skrējienus aizvadīja piesardzīgi, jo galvenais bija tikt nākamajā kārtā un pietaupīt spēkus finālskrējienam. Miļkevičam starp finālskrējiena dalībniekiem ir sezonas labākais rezultāts.

Eiropas meistarsacīkšu pēdējā dienā notiks vēl vairākas ļoti aizraujošas cīņas. Medaļu komplekti tiks sadalīti maratonskrējienā vīriešiem, kārtslēkšanā vīriešiem, šķēpa mešanā sievietēm, 4x100 m stafetē sievietēm, tāllēkšanā sievietēm, 4x100 m stafetē vīriešiem, 1500 m skrējienā sievietēm, 4x400 m stafetē sievietēm, 5000 m skrējienā vīriešiem un 4x400 m stafetē vīriešiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu