Katra vīrieša murgs...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Baiba Aprāne/Apollo

Barbara un Alans gatavojās doties uz kokteiļvakaru. Barbara bija nopirkusi jaunu kleitu un gribēja izskatīties, cik vien labi var. Viņai bija divi izejamo kurpju pāri — viens zilā, otrs zelta krāsā.

Tad Barbara uzdeva Alanam jautājumu, no kura baidās visi vīrieši: «Mīļais, kuras kurpes man labāk vilkt pie šīs kleitas?»

Pār Alana muguru pārskrēja drebuļi. Viņš zināja, ka ir nonācis nepatikšanās. «Hmm... kuras vien vēlies, sirsniņ,» viņš stostījās. «Liecies mierā, Alan,» viņa kļuva nepacietīga. «Kuras izskatās labāk... zilās vai zeltītās?» — «Zeltītās!» viņš nervozi atbildēja. «Kas vainas zilajām?» viņa jautāja. «Tev tās nekad nav patikušas! Es par tām samaksāju veselu bagātību, un tu tās nevari ciest, vai ne?»

Alans sašļuka. «Barbara, ja nevēlies dzirdēt manas domas, tad nejautā!» viņš teica. Alans domāja, ka viņam lūdz atrisināt problēmu, bet, kad viņš to izdarīja, sieva nemaz nebija pateicīga. Barbara vienkārši lietoja sievietēm raksturīgo runas iezīmi — netiešo runu. Viņa jau bija izlēmusi, kuras kurpes vilkt, un nemaz negribēja dzirdēt cita viedokli, viņa gribēja sagaidīt apliecinājumu, ka izskatās labi.

«Zilo vai zeltīto kurpju» stratēģija

Ja, izvēloties kurpes, sieviete jautā «zilās vai zeltītās?», ir svarīgi atcerēties, ka vīrietim nav jāatbild. Viņam vajadzētu jautāt: «Mīļā, vai tu jau esi izvēlējusies, kuras kurpes vilksi?»
Vairākums sieviešu būs pārsteigtas par šādu pieeju, jo lielākā daļa viņām pazīstamo vīriešu tūlīt izklāsta savu izvēli.

«Es domāju, ka varbūt varētu vilkt zeltītās...» viņa teiks nepārliecinoši, bet patiesībā jau būs izlēmusi, ka vilks zeltītās kurpes. «Kāpēc zeltītās?» viņš jautās. «Tāpēc, ka man būs zelta rotaslietas un kleitai ir zeltīti raksti,» viņa atbildēs. Izveicīgs vīrietis atsauksies: «Lieliska izvēle! Tu izskatīsies apburoša! Man ļoti patīk tava izvēle!»

Un viņš noteikti pavadīs lielisku vakaru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu