Kailijas Minogas popularitāte rūk

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Dziedātāja Kailija Minoga, kura spēja pieveikt smagu slimību un gatavojas atgriezties uz skatuves, saviem tautiešiem kļuvusi neinteresanta.

Katrā ziņā jaunā apakšveļas līnija ar nosaukumu «Love Kylie» Austrālijas tirdzniecības vietās nav īpaši pieprasīta. Visi lielākie Zaļā kontinenta veikali ir atteikušies no šīs produkcijas, un tā ir pirmā pazīme, ka interese par dziedātāju viņas dzimtenē sākusi mazināties. Pārdošanas apjomi ir tik ļoti sarukuši, ka modes saloni spiesti preci izņemt no apgrozības.

Interesanti, ka pēc tam, kad ārsti Minogai atklāja krūts vēzi, veļas tirdzniecības apjomi paaugstinājās, savukārt pēc popdīvas atveseļošanās pieprasījums strauji saruka. Kā ziņo kāda dziedātājai tuva persona, Kailijas Minogas atgriešanās uz skatuves arī nebūs īpaši triumfējoša. Biļetes uz popzvaigznes koncertiem pirktas bez īpaša entuziasma. Par spīti popularitātes kritumam, Kailija ir noskaņota optimistiski un cer atgriezties muzikālā Olimpa augstākajās pozīcijās. Turklāt dziedātājai ir arī citi nākotnes plāni — viņa vēlas nodibināt ģimeni un kļūt par māmiņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu