Vīriešu fantāzijas un sapņi seksa laikā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vispirms par to, ar ko atšķiras erotiskie sapņi no fantāzijām.

Daudzi iedomājas, ka fantazēšana mīlēšanās vai masturbācijas laikā ir gluži tas pats, kas erotiskie sapņi. Vai arī — ka vīriešu un sieviešu attieksme pret tiem ir vienāda. Tā nav! Tam tiešs pierādījums ir kailā, taču precīzā statistika.

Lielākā daļa vīriešu (76 procenti) redz abstraktus erotiskus sapņus, kuros mīlējas ar tikpat abstraktu partneri (svešinieci, panteru, runājošu vagīnu u. tml.). Turpretī, fantazējot dzimumakta laikā, viņi iztēlojas pavisam reālu dāmu (nepavisam obligāti to, kas guļ līdzās).

Populāras vīriešu fantāzijas

Kungs un verdzene

Šādus sapņotājus visbiežāk audzinājušas vientuļās mātes, vai arī viņi auguši ģimenēs, kurās valda sievietes. Vīrietis jau kopš bērnības izjūt kaut kādu iekšēju vājumu un pārliecības trūkumu. Nav izslēgts, ka bērnībā viņš mocījis kaķus un ar salmiņu piepūtis vardes. Labi, ka tālāk par fantāzijām lieta nenonāk, jo citādi var gadīties, ka par vienu sērijveida slepkavu un maniaku būtu vairāk.

Pacients un medicīnas māsa

Fantāzija, visticamāk, aizgūta no pornofilmu skatīšanās. Mēs visi kā sūklis uzsūcam kinematogrāfijas uzspiestos tēlus. Tiesa, tas gan nenozīmē, ka vīrietis sapņo nokļūt slimnīcas gultā.
Starp citu, daudz kas liecina, ka viņš baidās no atbildības. Viņa pati taču atnāca pie viņa (palātā) un visu viņam izdarīja. Proti, viņš it kā bija, it kā nebija.

Biznesmenis un sekretāre

Maigs (nepatoloģisks) pirmās fantāzijas variants. Vienkārši mājās un darbā cilvēku galīgi nomocījuši. Lai vismaz pasapņo.

Biznesmenis un biznesa lēdija

Viņam vajadzīga kauja. Spēle uz padošanos vai ar iepriekš zināmu iznākumu viņam neder, tāpēc pretiniecei jābūt līdzvērtīgai. Fantāzija liecina, ka vīrietim piemīt pārliecība par saviem spēkiem. Starp citu, ja jau tā ir tikai iztēles spēle, realizēt to viņam pagaidām nav izdevies.

Vergs un kundze

Ir divi šā populārā sapņa traktējumi. Vai nu viņš ir memmesdēliņš, kas sievietē nemeklē neko citu kā vienīgi aizbildniecību, vai arī viņam darbā ir tik daudz varas un atbildības, ka, pārnācis mājās, vīrietis alkst tikai vienu: lieciet mani mierā, šeit es neesmu tādēļ, lai pieņemtu lēmumus!

Populāri vīriešu sapņi

Atklāt sistēmu nav iespējams. Vai nu vīriešiem ir bagātīga fantāzija, vai arī viņi mīl mazliet pamelot. Un, lai arī seksuāla vārava Vidusjūras piekrastē vēl nav nosapņota, viss var notikt. Tomēr viņu sapņu nimfas diezgan bieži atgādina bezvārdu dvīņu meitenes no glancēto žurnālu vākiem.

(Rīt lasiet par sieviešu fantāzijām un sapņiem seksa laikā.)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu