Sātans staigā «Prada» brunčos, bet ne kurpēs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Filmas «Sātans «Prada» brunčos» zvaigzne Merila Strīpa paziņojusi, ka nevar nēsāt šā modes nama radītās kurpes.

Merila Strīpa, kas filmā tēlo tirānisku modes žurnāla redaktori, gan apgalvo, ka itāliešu modes nams pie tā nav vainīgs. «Man pieder viens «Prada» kurpju pāris, kas man berž kājas. Tā nav apavu vaina, tās ir nevainojamas! Diemžēl man ir manas mammas pēdas, kas neder šīm kurpēm.»

pamatā ir romāns

Aktrise, kura pazīstama ar savām lomām filmās «Mežonīgā upe», «Nāve viņai piestāv» un «Sofijas izvēle», nesen paziņoja, ka Holivudā valda seksisma kultūra, kas vecāka gadagājuma sievietes padara par dēmoniem.

57 gadus vecā Merila draudēja, ka pārtrauks savu aktrises karjeru, ja neatradīsies kāda pozitīva loma viņas vecuma sievietēm. «Vai jūs pēdējā laikā esat redzējuši kādu filmu, kur galvenā loma būtu nopietnai 50 gadu vecai sievietei? Parasti mēs esam sātaniskas un groteskas fūrijas. Tādas ir lomas mana vecuma aktrisēm. Varbūt kāds šajā sabiedrībā tā redz vecākas sievietes?»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu