Brūsam Vilisam piešķirta zvaigzne Holivudas Slavas alejā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no arhīva

Brūsam Vilisam Holivudas Slavas alejā piešķirta zvaigzne. Aktieris, kuru sveikt bija ieradušās viņa meitas un bijusī sieva Demija Mūra kopā ar jauno vīru Eštonu Kačeru, atzina, ka visu mūžu sapņojis par šo cieņas apliecinājumu.

Uzstājoties ar runu ceremonijā Losandželosā, Brūss teica: «Es mēdzu šeit iegriezties, skatīties uz zvaigznēm, un man nebija īsti skaidrs, kas tāds būtu jāpaveic, lai arī es vienu dabūtu. Pagājis laiks, un te nu es esmu, un man joprojām patīk būt par aktieri.»

Uz 2321. zvaigznes atklāšanu Holivudas Slavas alejā bija ieradušies Vilisa draugi, ieskaitot Benu Afleku, Kevinu Kostneru, Silvestru Stalloni, Donu Džonsonu un Billiju Bobu Torntonu.

Brūss Viliss, kas kļuva slavens ar TV seriālu «Moonlight», kopš tā laika piedalījies neskaitāmos kases gabalos, ieskaitot tādas filmas kā «Cietais rieksts», «Sestais prāts», «Lubene», «Grēku pilsēta» un «Divpadsmit pērtiķi».

Pašlaik Brūss Viliss gatavojas filmēties ceturtajā «Cietā rieksta» filmā, kas uz ASV ekrāniem iznāks nākamā gada 29. jūnijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu