Nikolas Kidmenas vīrs ārstējas no narkotiku atkarības

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: keith-urban.com

Kantri dziedātājs Kīts Ērbans, kas šogad salaulājās ar aktrisi Nikolu Kidmenu, pagājušajā nedēļā iestājies rehabilitācijas centrā, lai ārstētos no narkotiku atkarības.

Mūziķis, kurš  jau agrāk cīnījies ar kokaīna atkarību, oficiālajā paziņojumā pauž nozēlu par sevi un radušos situāciju: «Es nožēloju to, ka esmu sāpinājis Nikolu un citus, kuri mani mīl un atbalsta. Pateicoties spēkam un neizmērojamam atbalstam, ko man sniedz mana sieva, ģimene un draugi, esmu pārliecināts, ka ārstēšanās būs veiksmīga.» Kidmena vīru pavadījusi līdz klīnikai, kurā viņš iestājies labprātīgi.

Kidmena un Ērbans iepazinās pērn un šā gada 28. jūnijā Austrālijā salaulājās. Iespējams, pateicoties sievas popularitātei, Kīts atzīts par seksīgāko kantri dziedātāju, pārspējot iepriekšējo favorītu — Renē Zelvēgeres bijušo mīļoto Keniju Česniju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu