PCTVL gatava sadarboties ar visām Saeimā iekļuvušajām partijām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Apvienība «Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā» (PCTVL) ir gatava sadarboties ar visām 9.Saeimā iekļuvušajām partijām, atsevišķos jautājumos arī ar apvienību «Tēvzemei un Brīvībai/LNNK» (TB/LNNK).

«Grūtības varētu būt ar «Tēvzemei un Brīvībai/LNNK», jo mums ir atšķirīgas ideoloģijas, bet ekonomikas jautājumos sadarbība ir iespējama,» pēc tikšanās ar Valsts prezidenti Vairu Vīķi-Freibergu žurnālistiem sacīja PCTVL Saeimas frakcijas vadītājs Jakovs Pliners.

Plašākas koalīcijas veidošana, kurā būtu vairāk kā trīs partijas, varētu apgrūtināt sadarbību koalīcijas iekšienē. «Jo lielāka sistēma, jo grūtāk vadāma. Jo vairāk cilvēku, jo grūtāk saskaņot viedokļus,» uzsvēra PCTVL pārstāvis.

Pliners norādīja, ka PCTVL paliks opozīcijā, bet «atbalstīs visus pozitīvos risinājumus» un būs konstruktīvs sadarbības partneris.

PCTVL pārstāvis apgalvoja, ka līdz šim bieži vien valdošās partijas noraidījušas vairākus PCTVL ierosinājumus, bet «pēc mēneša paši piedāvājuši kaut ko ļoti līdzīgu. Un. protams, mēs balsojam par.» Tāpat Pliners sūkstījās, ka atsevišķas labējās partijas PCTVL mēdz dēvēt par «Maskavas spalvaino roku».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu