«SuperHuman» izdod debijas EP (Noklausies!)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Rokgrupa «SuperHuman», kas jau kopš savas pastāvēšanas sākuma ir atpazīstama ar ekspresīvu skanējumu un skatuves tēlu, laidusi klajā īso albumu «Taste It».

«Taste It» ir rezultāts grupas veiksmīgajai sadarbībai ar pazīstamo angļu producentu Greg Haver («Manic Street Preachers», «Lost Prophets», «Breed 77» u. c.) un skaņu inženieri Clint Murphy no Jaunzēlandes.

Divi pirmie singli no šis plates jau izskanējuši radiostaciju ēterā, radot pamatotu interesi par šo jauno grupu. Pirmais singls «Voices» veiksmīgi prezentēja grupas smagnējo skanējumu. «Radio SWH Rock» tas vairākas nedēļas noturējās TOP 10. Savukārt joprojām aktuālais singls «Kad nakts» (singla «Alone» versija latviešu valodā) nu jau divus mēnešus neatstāj daudzu radiostaciju topus, nodrošinot grupai uz vairākām nedēļām iekļūšanu Latvijas mūzikas spices pirmajā desmitniekā. No šīs nedēļas tas atrodams arī «Radio SWH» TOP 40.

Debijas albumu atzinīgi novērtējuši arī vairāki pazīstami mūziķi, piemēram, Billy Idol, ar kura svētību «SuperHuman» šovasar uzstājās Rīgā un Viļņā, iesildot publiku pirms leģendārā rokera nākšanas uz skatuves. «Šo koncertu aizkulisēs izdevās iepazīties arī ar Alice Cooper menedžmenta cilvēkiem, kas mūsu EP nodeva Alice. Viņš sev raksturīgā manierē pēc noklausīšanās bilda: «Man ir aizdomas, ka ar šiem man vēl būs iespēja satikties!»» portālam «Apollo» stāsta «SuperHuman».

Britu portāls «Glitzine.net» savu «Taste It» recenziju nobeidz ar secinājumu: «Kopumā tas ir ļoti profesionāli radīts albums, ar atmiņā paliekošām dziesmām, kurās jūtams vēlīnā gothic metal gars. Vairākumam britu grupu, kas strādā šajā stilistikā, vajadzētu apraudāties no nespējas sasniegt tādu līmeni!»

Jau 2. novembrī grupas uzstāšanos varēs novērtēt Valmieras «Multikluba» apmeklētāji, savukārt 24. novembrī «Spalvās pa gaisu» grupa iepazīstinās ar savu programmu akustiskajā versijā.

www.doremi.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu