Uz laukiem pēc seksa

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Knāķis

Katru gadu lielpilsētas savos akmens tīklos ievilina daudzus tūkstošus lauku iedzīvotāju, kuri alkatīgi raujas uz pilsētām. Tomēr par gandrīz neierobežotām iespējām, ko sniedz pilsētas, ir jāmaksā. Seksuālā aktivitāte lielpilsētu iedzīvotājiem ir daudz zemāka nekā lauciniekiem. To pierādījuši zinātnieku pētījumi.

Lielpilsētu iedzīvotāji pastāvīgi pakļauti stresam, neatgriezeniski zaudējot vērtīgās nervu šūnas. Mūžīgie korķi ielās, kas jebkuru var padarīt traku, grūstīšanās sabiedriskajā transportā, skābekļa trūkums un izplūdes gāzes, nervozs darbs, ģenētiski pārveidota pārtika — visi šie faktori ietekmē seksuālo dziņu.

Arī dažādu izklaides iespēju pārpilnība pilsētniekus atrauj no gultas — gribas taču visu apskatīt un izmēģināt, tāpēc seksuālām izpriecām banāli nepietiek laika un spēka. Toties lauku svaigais gaiss un veselīga pārtika dara savu, un seksuālo dziņu lauku cilvēki izjūt daudz vairāk. Tāpēc arī to apmierina daudz biežāk — gandrīz katru dienu.

Zinātnieku aprēķini rāda, ka, vīrietim un sievietei izbraucot ārpus pilsētas uz ilgāku laiku (mēnesi un ilgāk), abi reāli izjūt pārmaiņas savā intīmajā dzīvē. Statistika vēsta, ka seksuālo kontaktu biežums vidēji pieaug par 40 procentiem. Vēl vairāk — seksa kvalitāte piedzīvo pozitīvas izmaiņas. Cilvēki, kas pārcēlušies uz dzīvi laukos, atzīstas, ka viņi biežāk un ar lielāku entuziasmu sākuši nodarboties ar seksu.

Lauku iedzīvotāji gandrīz nemaz necieš no stresa, tāpēc viņi jūtas krietni labāk. Ārpus lielpilsētām dzimušo bērnu veselība arī ir labāka. Starp citu, šķirto laulību skaits lielpilsētās būtiski pārsniedz laukus — jo tālāk no izpriecu vietām, jo partneri vairāk satuvinās. Cilvēki mājas un zemes veidā iegūst solīdu personīgo teritoriju — un automātiski sarūk agresivitāte, jo pilsētā pastāvīgi jācīnās par vietu zem saules. Bet lauku klusumā neviens neuzbrūk personīgajai teritorijai, tāpēc var atslābināties un sākt baudīt dzīvi. Tostarp mīlēties ar mīļoto cilvēku, divatā doties romantiskās pastaigās, protams, divatā priecāties par saulrietiem un zvaigznēm. Visa šī lauku romantika nenoliedzami palīdz stiprināt ģimenes saites. Tāpēc, ja gribat ar savu otro pusīti dzīvot ilgi un laimīgi, dodieties uz laukiem — tālāk no pilsētas kārdinājumiem. Protams, ne jau visi var un grib pārcelties uz laukiem, taču vismaz brīvdienas un atvaļinājumu tur gan varat pavadīt. Nenožēlosiet!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu