Kā atbrīvoties no gultas kompleksiem

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA

Vīrieši un sievietes, nodarbojoties ar seksu, dažādi redz, dzird un jūtas — viņiem ir atšķirīga galvas smadzeņu uzbūve. Tāpēc arī bremzes, kas viņiem traucē gultā, ir dažādas.

1. komplekss. Viņa kautrējas par savu ķermeni

Pazīmes

Viņa atsakās nodarboties ar seksu gaismā. Apgalvo, ka sasniedz orgasmu no dzimumorgānu saskaršanās vien, tāpēc nevajag viņu aptaustīt. Īsts mačo, pēc viņas domām, ir vīrietis, kurš zina tikai vienu pozu un nenojauš, ka rokas domātas vēl kaut kam citam — ne tikai lai atbalstītos pret spilvenu...

Iemesls

Viņa kautrējas par savu ķermeni. Patiesībā 47 procenti sieviešu nav apmierinātas ar savu figūru, 20 procenti — ar ādu, 15 procenti — ar spalvām uz kājām un mīlas trīsstūra frizūru. Tāpēc lielākā daļa kautrējas parādīties vīrietim kailas  – ja nu tik briesmīgas viņš iepriekš nav redzējis (saticis, pazinis)?

Ko darīt vīrietim

Bārsti komplimentus! Jo neticamākus, jo labāk. Viņai ir mazas krūtis? Saki, ka lielas krūtis tev atgādina govs tesmeni, tāpēc, redzot mazas krūtis, tu uzbudinies... Viņai ir resni gurni? Stāsti, ka tikai dāmas ar iespaidīgām formām ir patiesi sievišķīgas, bet kalsnās atgādina izstīdzējušus puišeļus, tāpēc, viņas redzot, tev kļūst nelabi...

Kas notiks

Viņa pārstās kautrēties! Ja jau tu arī bez gaismas esi iepazinis visus viņas jaukumus, tad sveču gaismā tie droši vien šķitīs vēl erotiskāki. Tikai nepārstāj jūsmot par viņu! Tad no svecēm viņa atļaus pāriet pie elektriskās spuldzītes, atbrīvosies un gūs baudu pēc pilnas programmas.

2. komplekss. Vājums viņu pārvērš zvērā

Pazīmes

Viņš pats atzīstas, ka gultā sevi iedomājas par mežonīgu zvēru. Vai izdveš necilvēciskus rēcienus un vaidus, bet maigu glāstu vietā mīl iekost. Bet tev tik ļoti gribas maiguma...

Iemesls

Viņam ir problēmas ar personības pašnovērtējumu. Gan dzīvē vispār, gan intīmajās attiecībās viņš nejūtas pietiekami stiprs. Parasti šādas fantāzijas piemīt vīriešiem, kurus pazemo daudz stiprākas un valdonīgākas partneres. Viņiem parādās neapzināta vēlēšanās atriebties, salauzt un apkaunot sievieti, lai varētu atbrīvoties no personīgās vājuma sajūtas iemesliem. Zvērs, kas pakļauj neaizsargātu mātīti, — tieši tas šādiem vīriešiem ir nepieciešams.

Ko darīt sievietei

Izanalizē jūsu attiecības ārpus seksa. Tās ir uz katastrofas robežas. Vīrietis joprojām tevi mīl, taču nejūtas komfortabli. Šāda sānsvere agri vai vēlu beigsies ar attiecību saraušanu. Tāpēc, pat ja tu esi bagāta garkājaina blondīne, bet viņš resns nabadzīgs plikpauris, pacenties saskatīt viņā to īpašību, par kuru tu patiešām varētu jūsmot.

Iespējams, viņš labi gatavo ēst vai spēlē klavieres (ģitāru, kārtis, domino). Paslavē viņu, ka tieši šajā jomā viņš ir pārāks par tevi un visiem pārējiem...

Tiesa, iespējams, ka viņa kompleksu pamatā ir... bijusī sieva vai — kas vēl sliktāk — māte. Daudzu gadu pazemojumu upuri ārstēt vajadzēs tev... Tas ir vēl grūtāk, taču recepte nemainās.

Kas notiks

Kļūstot par varoni ārpus guļamistabas, viņš par tādu pārvērtīsies arī gultā. Tu pārliecināsies, cik maigas var būt viņa rokas, cik izsmalcināti ir komplimenti un atzīšanās mīlestībā.

(Rīt būs vēl par dažiem kompleksiem.)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu