Pugačova un Kirkorovs pēc šķiršanās nopelna naudu

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI/T.Kalniņš

Kamēr laulātais pāris — Alla Pugačova un Filips Kirkorovs — dzīvoja kopā, viņu finansiālais stāvoklis nekādi nespēja uzlaboties: Krievijas estrādes primadonnas biznesa plāni nerealizējās dzīvē, bet viņas vīra, arī prominenta estrādes mākslinieka, uzvestais mūzikls «Čikāga» vienkārši izgāzās.

Izšķiroties kā kuģi jūrā, Alla un Filips strauji uzlaboja finansiālo stāvokli, tagad gan — jau katrs savu. Pugačova pārcēlās uz namu ar skatu uz Kristus Glābēja dievnamu, bet Kirkorovs atjaunoja pagaisušo popularitāti. Tomēr pats galvenais ir tas, ka abi bijušie laulātie ir nodrošinājuši mierīgas vecumdienas.

Pugačova ne reizi vien atzinusies, ka no saviem honorāriem ievērojamu daļu atliek nebaltai dienai un esot uzkrājusi vērā ņemamu summu. Savukārt nesen uzticīgais jaunais draugs Maksims Galkins apdrošinājis Pugačovu no nelaimes gadījuma par pusmiljonu ASV dolāru. Jāteic gan, primadonna tos var saņemt tikai tad, ja avārijā nokļūs, sēžot Galkinam piederošajā jaunajā bentlijā.

Arī Kirkorovs veltīgi laiku netērē — vasaras vieskoncertos viņš nopelnījis prāvu summu un nolēmis parūpēties par savu nākotni; mākslinieks apdrošinājies pret nelaimes gadījumiem. Ar šādu mērķi viņš vērsās pazīstamā apdrošināšanas kompānijā, kur māksliniekam piedāvāta ievērojama piemaksa viņa pensijai. Kirkorovs esot iemaksājis 150 tūkstošus dolāru un, sasniedzis pensijas vecumu, bez pamata pensijas papildus saņems vēl piecus tūkstošus katru mēnesi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu