Šodien laulāsies Toms Krūzs un Keitija Holmsa

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Neskaitāmas Holivudas zvaigznes ir sapulcējušās Itālijā, lai Odeskalki pilī pie Bračāno ezera būtu klāt Toma Krūza un Keitijas Holmsas kāzu ceremonijā.

44 gadus vecais Krūzs un 27 gadus vecā Holmsa ir saderinājušies kopš 2005. gada jūnija. Šī gada aprīlī pasaulē nāca abu pirmdzimtā - meitiņa Suri.

Vieni no pirmajiem viesiem, kas ieradās Itālijā uz zvaigžņu pāra kāzām, bija Džims Kerijs, Dženifera Lopesa un Marks Entonijs. Lidostā tikušas manītas arī aktrises Džada Pinketa-Smita un Brūka Šīldsa, kura ar savu ierašanos parāda, ka piedevusi Tomam Krūzam viņa rīcību. Pirms kāda laika «Neiespējamās misijas» zvaigzne TV intervijā paziņoja, ka Brūka Šīldsa ir pēcdzemdību depresijas nomākta būtne.

Starp kāzu viesiem būs arī Vils Smits, Džons Travolta, Kellija Prestone, Stīvens Spīlbergs un daudzas citas Holivudas zvaigznes. 15. gadsimtā būvētā Odeskalki pils ar zālēm un dārziem, kas atrodas aptuveni 60 kilometrus uz ziemeļiem no Romas, var uzņemt 1400 viesus.

Uz Krūza un Holmsas kāzām Itālijā ierodas arī mediju pārstāvji. Bračāno pilsētiņas iedzīvotāji, kuri dzīvo mājās ar skatu uz pili, šajā laikā cenšas gūt pēc iespējas vairāk labuma. Kāda privāta terase, no kuras pārskatāms skaistais ceļš uz pili un iekšējais pagalms ar autostāvvietu, tika piedāvāta kādai televīzijas kompānijai par 100 000 eiro. Savukārt Bračāno rātsnams iznomā netālu esošās ēkas logus ar skatu uz pils ieeju par 1000 eiro katru.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu