Kas jāprot mūsdienu vīrietim. 1.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: No «Princeses»

Neviens, protams, negrasās tevi mācīt pāriet ielu pie zaļās gaismas vai nodarboties ar telefonseksu šefa kabinetā, kamēr viņš pusdieno. Iespējams, ka dažas lietas tu jau zini. Bet kā ar pārējām?

Iedot dzeramnaudu

Atstāj 10–15 procentus oficiantam, bārmenim, frizierim, taksometra šoferim, ja uzskati, ka viņa pakalpojums bijis tā vērts. Ar taksistu var noderēt arī prasme veikli kaulēties.

Sakopt dzīvokli

Lai to padarītu, nepieciešams putekļsūcējs, slota, lupata, ūdens un pacietība. Ideāli būtu noslaucīt arī putekļus, taču, tā kā tu esi tikai cilvēks, neviens no tevis neprasa neiespējamo.

Nomainīt automašīnai riteni

Iedomājies: līdz tuvākajam autoservisam krietns gabals, viņa (garkājaina blondīne, protams) stāv pie savas bojātās automašīnas un izmisīgi māj ar visām savām ekstremitātēm, un pēkšņi – parādies tu. Viņas automašīnas riteni padarīt atkal lietojamu braukšanai nav grūti, toties blondīnei tava laikā pasniegtā palīdzīgā roka kļūs par vienu no spilgtākajām jaunības atmiņām.

Radīt noskaņojumu

Kamēr mīļotā ir vēl ceļā pie tevis, savāc un izmet izsmēķus un korķus, noslauki putekļus (kritiskos brīžos to tomēr vajadzēs darīt), aizdedz sveces, uzliec blūzu. Līdz dāmas atnākšanai to visu vari darīt sev ierastā manierē – strauji un haotiski. Taču, kad viņa būs klāt, lai ko tu arī darītu, dari to mierīgi un viegli.

Atpogāt krūšturi

Ļoti svarīgi zināt, kur to atpogāt – priekšpusē vai uz muguras. Arī to, ka tas aiztaisīts nevis ar rāvējslēdzēju kā bikšu priekša, bet gan ar āķīti tāpat kā sētas vārtiņi. Pabāz rokas viņai zem blūzītes, satver krūšturi tuvāk pie vidus un saliec rokas tā, lai vienas rokas pirksti pieskartos otras rokas pirkstiem. Pie viena arī apskausi mīļoto.

Sasiet kaklasaiti

Piefiksē, cik ilgu laiku tas tev aizņems, pareizini to ar divi un tieši tik daudz laika atvēli sev šai operācijai, kad gatavojies kaut kur iziet. Ja steigsies, viss var izrādīties sarežģītāk.

Izvēlēties īsto restorānu

Pirms uzaicināt viņu iziet sabiedrībā, nepažēlo laiku un apstaigā ēdināšanas iestādes, kuras esi ievērojis. Uzzini, kurās dienās un laikā tur labāk atnākt, kāda publika pulcējas, kāda gaisotne valda, cik tas maksā utt. Parunā ar zāles pārzini vai īpašnieku. Kautrēties nevajag – pats pārliecināsies, kā viņiem patiks tava interese par viņu restorānu.

(Nokopē un saglabā. Būs vēl!)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu