Kas vēl jāprot mūsdienu vīrietim. 2.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Izlasi un ielāgo labi! Pat ja tu nespēj apgūt tik sarežģītu māku kā kaklasaites sasiešana, apzinies vismaz, ka tas tev BŪTU jāprot...

Nepiedzerties dāmas klātbūtnē

Vai vismaz izdari tā, lai viņa apreibtu pirmā. Kā to panākt? Bez banālā padoma pirms kopīgām vakariņām apēst puskilogramu sviesta vēl var izmēģināt medicīniskus preparātus, kas veicina gremošanu, kā arī iespējami vairāk dzert, taču ne alkoholu. Jūs iedzersiet un uzkodīsiet vienlaikus, taču tava tekila izrādīsies atšķaidīta, kuņģis ēdienu pārstrādās ātrāk, tāpēc zaļā pūķa dzēlieni tev būs vieglāki nekā viņai. Ko, jau apreibusi? Nu arī pats vari atslābināties. Taču ne līdz tādai pakāpei, lai reibumā pazaudētu savu draudzeni. Neaizmirsti, ka tev jākontrolē situācija.

Iepirkt pārtiku

Zivi un maizi sajaukt grūti. Pat nezinošam cilvēkam. Galvenais atcerēties: gan vienu, gan otru ēd. Apmeklējot pārtikas veikalu, neizrādi savu bezpalīdzību: sievietes ļoti kritiski izturas pret kavalieriem, kuri nav saimnieciski. Pirms došanās uz veikalu nebūtu lieki sastādīt pirkumu sarakstu.

Zināt viņas kosmētikas maciņa saturu

Vēlams zināt, ka vazelīnu viņa nēsā sev līdzi, lai smērētu lūpas, bet ne tam, par ko tu iedomājies. Un šos jaukos tamponus viņa lieto, kad asaro acis, nevis kritiskajās dienās, vīlīte ir domāta nagiem, nevis konservu atvēršanai. Šīs zināšanas palīdzēs izvairīties no daudziem jautājumiem, kas viņai šķistu smieklīgi un nepavisam neceltu tavas akcijas viņas acīs.

Piešūt pogu

Paņem adatu un diegu (vēlams tādā pašā krāsā kā matērija). Iebāz diegu adatas neasajā galā, diega galus sasien mezglā. Durot adatu pogas caurumos, piešuj to ilgi un stipri. Diegu galus nogriez ar šķērēm. Vai nokod, taču tā, lai nenolauztu sev zobus.

Izmazgāt drēbes

Jebkura saimniece tev izklāstīs vismaz simt paņēmienus, kā labāk izmazgāt drēbes. Taču pašu galveno viņa tev nepateiks. Vienkārši sakrāj naudu labai veļas mašīnai un iemācies ar to rīkoties.

Izvēlēties īstos vīnus

Sarkanvīnu dzer pie gaļas un miltu ēdieniem, baltvīnam vairāk atbilst zivis un augļi. Vispār, kā jau teikts ievadā, iespējams, ka tu jau kaut ko zini pats, tāpēc pie alus apelsīnus nepiedāvāsi. Un tomēr nopērc kādu šai tēmai veltītu grāmatu – visvienkāršāko un vispārīgāko – un izlasi. Informācijas apjoms nebūs liels, toties ieguvums gan būs neatsverams: sievietes pret šādām lietām ir gana jutīgas.

(Neuztraucies, būs vēl dažas pamācības, bet tu spēsi tās apgūt! Izturi!)

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu