Kas jāprot mūsdienu vīrietim. 3.

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Atis Ieviņš

Tu taču gribi būt džentlmenis? Grūti, bet nav neiespējami. Izlasi, iemācies, pamēģini — varbūt tev pat iepatiksies?...

Uzaicināt īstos viesus

Rīkojot ballīti, neaicini uz to absolūti visus, ar ko tev gribētos atpūsties. Nevar cerēt, ka viņi cits citam iepatiksies, daudziem cilvēkiem vispār tīk atpūsties tikai ar tiem, ar kuriem jau ir tuvu pazīstami. Sastādi viesu sarakstu radoši, padomā un izsvītro liekos, to vietā ieraksti tos, kas, tavuprāt, iederēsies šajā kompānijā. Ikviens no tiem, kurus tu gribētu redzēt ballītē, tev ar kaut ko ir tuvs. Tas gan nenozīmē, ka tikšanās reizē viņi visi cits ar citu sadraudzēsies. Sevišķi sievietes.

Turēt bāru pilnu

Ja esi sabiedrisks un kompānijas cilvēks, turklāt vēl dzīvo viens, ir liela varbūtība nejaušām vizītēm pie tevis. Piepildi savu bāru ar dzērienu komplektu dažādiem dzīves gadījumiem un turi to pilnu. Tiesa, ir cilvēki, kuri hroniski necieš alkohola klātbūtni savās mājās. Ar alerģiju tam nav nekāda sakara – kolīdz viņi nopērk, tā arī uzreiz iztukšo, bet iemesls un kompānija atradīsies vienmēr. Ja esi šāda romantiska būtne, padoms nav domāts tev. Aizmirsti.

Atbrīvoties no paģirām bez alus

Šajā jomā cilvēce radījusi daudz ieteikumu. Vēl viens: pirms došanās gulēt iedzer iespējami vairāk ūdens, var paņemt arī tableti aspirīna, un nākamajā rītā tava dzīve būs mazāk skumja.

Dāvināt īstās puķes

Tu uzskati, ka sarkanas rozes der visiem dzīves gadījumiem? Nepavisam ne. Iesaisti kādu paziņu abstraktā sarunā par puķēm, lai uzzinātu, kādas un kādās situācijās viņai vairāk patīk. Ja neizdodas, pērkot puķes, nekautrējies padomu uzprasīt puķu pārdevējai – viņa jutīsies glaimota, un atbilde būs diezgan patiesa. Taču galvenais – puķēm jābūt maksimāli svaigām. Lai apdāvinātā pēc dažām stundām tās nav spiesta izmest atkritumos.

Cīnīties ar stresu

Šī prasme tev noderēs gan darbā, gan dzīvē vispār. Lai darbā stresa situāciju būtu mazāk, apdomīgi plāno savas dienas un stundas – ar laiku tas kļūs par labu ieradumu. Padari par ieradumu arī skaitīšanu līdz 10, tas gan jādara, pirms tu sāc skaisties, vai izmanto savas individuālas metodes. Galvenais ir atcerēties, ka stresa situācijā tu kādā vari izraisīt līdzjūtību, kādā – satraukumu, taču pilnīgi nevienā – simpātiju uzplūdus. Ja nespēj cīnīties ar stresu, slēp to, tu tomēr esi vīrietis.

Atnest viņai brokastis gultā

Ola majonēzē (neaizmirsti olu pārgriezt uz pusēm), šķēlīte kraukšķīgas tostermaizes ar sviestu, glāze sulas vai tase kafijas – viss ļoti vienkārši! Vai ne? Bet viņai būs tik patīkami, ka, iespējams, arī nākamo nakti viņa izlems pavadīt tajā pašā kompānijā.

Esi džentlmenis

Tas ir vienkāršāk, nekā tu domā. Pietiek zināt, prast un likt lietā iepriekš lasīto. Rīkojies!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu