«Astro'n'out» lielkoncerts jau šovakar

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šovakar «Sapņu fabrikā» grupa «Astro'n'out» priecēs klausītājus ar savu līdz šim lielāko koncertu, kura laikā plašākai publikai prezentēs debijas albuma «Kuš kuš» programmu, uzstājoties kopā ar tādiem viesmāksliniekiem kā Štrausa stīgu kvartetu, Goran Goru un igauņu grupu «Under Marie».

Grupai šis ir otrais nozīmīgākais notikums pēc debijas albuma iznākšanas novembra vidū. Koncertam tapis oriģināls skatuves noformējums, par īpašas atmosfēras radīšanu tā laikā rūpēsies arī vīdžejs, savukārt klausītāji daudzas «Astro'n'out» dziesmas pirmo reizi varēs noklausīties pavisam neierastā skanējumā.

Biļetes uz koncertu vēl var paspēt iegādāties «Biļešu paradīzes» kasēs, tās būs nopērkamas arī koncerta norises vietā.

Grupa «Astro'n'out» nupat izdeva savu pirmo albumu «Kuš kuš», kurā iekļauti publikai jau pazīstamie singli kā «Daļa Rīgas», «Tanki» un «Nē gravitātei», kā arī citas dziesmas latviešu un angļu valodā. Albums melanholiskās noskaņās stāsta par lietām, kas iedvesmo, — par Rīgu, par lidojuma sajūtu un vēlēšanos atrauties no zemes —, kā arī par iekšējām pārdomām, kas raisās, vērtējot apkārtējo pasauli.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu